Newgarden hu

Lokomotív Étterem Budapest - Lokomotiv Étterem Budapest

Mert csupán a jól hangzó ételelnevezésekkel jóllakni nem lehet. De még maradjunk egy kicsit a honlapnál, vagy az online jelenlétnél. Első pillantásra egész jónak tűnik a honlapjuk, de van némi kattintási probléma a menüben, a képek felbontásával sincs minden rendben, és a közösségi médiás oldalak ikonjaira kattintva is valami egészen más oldalra jut az ember, mint ahova kerülni szeretett volna. Arról nem beszélve, hogy nincs értelme olyan közösségi média felület ikonját kihelyezni, amin egyébként nincs is profilja az étteremnek. További gond, hogy bár van beépített online asztalfoglalási lehetőség, maga a felület angol nyelvű. De ennél nagyobb probléma az, hogy sehol nem írják, hogy ha négy főnél nagyobb társasággal szeretnénk ellátogatni a helyre, akkor azt jól gondoljuk meg. Merthogy az étterem jellegéből adódóan egy kivétellel az összes asztal négy fős, de gond nélkül el lehet küldeni több személyes foglalást. És semmilyen figyelmeztetés, visszajelzés nem jön arról, hogy az elhelyezésünkkel majd gond lesz.

Thai étterem budapest

Kár, hogy az étlapon rajta volt, és nem látszott piros filces felülírás. Végül négyen hamburgert rendeltünk ("Hacek" burger szürke marhából, steak burgonyával, coleslaw salátával és sült hagymával 2. 850 Ft). Egyikünk pedig az étlapon a "Köményes sós kifli kacsa tepertővel és sörben konfitált kacsamájjal 1. 800 Ft" néven szereplő előételt. A hamburgerek többek között a tragikus jelzőt érdemelték ki. A Tesco gazdaságos szétmálló hamburgerzsömle szét volt égetve, a benne lévő hús szintén (de legalább az rendes húspogácsa volt), a steak krumpli helyett szottyos, félig kihűlt mirelit hasábkrumplit adtak, és a sült hagyma is fáradtan, kihűlve volt a tányér szélére pakolva. Káposztasalátának meg se híre, se hamva nem volt. Hogy jót is mondjak, a külön kért ketchup viszont finom volt. Az előételnél a kacsamáj szintén meg volt égetve, a köményes kifli pedig olyan szikkadt és kemény volt, hogy válogatott módokon lehetett volna vele embert ölni. Sajnálatos módon még az ételek megérkezése előtt ketten kértünk desszertet is, aminek már a lemondását fontolgattuk, amikor megérkezett az asztalhoz.

  • K&H bankfiók - K&H fiók nyitvatartása - 1117 Budapest Móricz Zsigmond körtér 14. - információk és útvonal ide
  • Szerelemben háborúban 1996
  • Vegán étterem budapest
  • Online élő tv adás

Étlap

lokomotív étterem budapest verseny utca baltazar étterem budapest

Menza étterem budapest

menza étterem budapest

Én nem vagyok sörissza, de a címkék, és az elnevezések nekem is nagyon tetszenek, és hát tökéletesen beleillenek a vasúti miliőbe. Az étlap amennyire tetszett online, előzetesen, olyan csalódást okozott a maga fizikai valójában, és akkor még az ételeket nem is láttuk/kóstoltuk. A menü egy laminált lap, amire alkoholos filctollal számok vannak írva, és egy-két javítás is. Valljuk be, nem túl igényes ez így, és egyáltalán nem olyan, mint a honlapra feltöltött. Annak meg felszolgálószakmai szempontból lehet, hogy van értelme, hogy amikor az étel nevét mondjuk, akkor szól a pincérlány, hogy a számot mondjuk, mindenesetre se nem elegáns, se nem túl profi. Az ételek kiválasztásánál ilyen árak mellett az ember azért mérlegel, mit is egyen, ami ár-érték arányban megfelelő lehet. Persze előzetesen azt nem tudjuk belekalkulálni, hogy az elkészített étel milyen minőségű lesz, és ami az étlapon hangzatos, ínycsiklandozóan megfogalmazott ételnév, az a valóságban képes nagy csalódást kelteni. Ketten fish&chips-et szerettünk volna enni, de a pincérlány azzal jött vissza a konyháról, hogy nem tartanak halas ételeket.

  1. Faragó vera betegsége
  2. Fekete ray ban outlet

5 éves terv, 2024 | Sitemap